top of page
fabrica topoloveni

Aici, sute de oameni, gătesc de dimineața până seara bunătăți după vechile tradiții, dar și bunătăți care vor deveni tradiții pentru generațiile viitoare.


Noi pe toate le numim bunătate curată. Gătită, nu doar fiartă.
Fără conservanți, fără coloranți, fără E-uri.

Cum facem?
Din 2002, MGC Topoloveni continuă, cu mândrie și respect, activitatea primei fabrici din România specializată în prepararea de fructe și legume, deschisă în 1901, la Topoloveni.
fabrica de legume, fructe, mancaruri

Fabrica de preparare legume,

fructe și mâncăruri gătite.

Zacusca, ciorba, tocănița, sarmale și orice mâncare tradițională făcută în casă, la noi toate sunt gătite, nu doar fierte.

Vinetele și ardeii pentru zacuscă sunt copți direct pe flacără. După ce sunt pregătite de mâinile neobosite ale bucătăreselor noastre, sarmalele și chiftelele se bagă la cuptor. Iahnia de fasole se face în mașina de gatit, tehnologie care ne permite să gătim mâncarea ca în oala de acasă și pe care doar noi o deținem în România.

Alegem cele mai bune ingrediente, de sezon

Respectăm rețetele tradiționale și bunele practici moștenite de la vechea fabrică

Punem tehnologia modernă în slujba tradiției, ca să putem găti pentru cât mai multe familii

Și cu suflet din partea bucătarilor și bucătăreselor noastre

laborator fabrica

Laborator propriu

Dotat cu aparatură ultra performantă și atestat conform normelor în vigoare, aici verficăm și controlăm produsele din punct de vedere microbiologic, organoleptic, calitativ și al siguranței alimentului.

fabrica panificatie si patiserie

Fabrica de panificatie și patiserie

O mâncare bună se mănâncă întotdeauna cu o pâine bună și se încheie cu un desert delicios. Nu se putea să nu punem pe mesele românilor și asta.Iar brutarii și patiserii noștri nu se lasă mai prejos de bucătarii de la Topoloveni. Ajutați de linii de producție moderne, prepară și scot zilnic din cuptoare lipii, pită, tanoor, chifle pentru burgeri, cornuri, cozonaci, tarte cu ciocolată sau cu fructe și baclava.

fabrica sosuri

Fabrica de sosuri

Aici producem ketchup, maioneză, sos pentru pizza, pastă de usturoi, dar și sortimente speciale: sos pentru șaorma, pentru burgeri, sos caesar, chili mayo, tzatziki, sos dulce-acrișor și barbecue.

Tehnologia pe care o avem ne permite să folosim în sosuri legume proaspete, întregi, oferind astfel produse la standarde internaționale de calitate, cu gust intens.

bottom of page