top of page

Incendiu la fabrica MGC Topoloveni

Ne exprimăm regretul față de incendiul din seara de 9 ianuarie de la fabrica MGC Topoloveni și mulțumim echipajelor ISU pentru profesionalismul cu care au gestionat incidentul. Precizăm că fabrica avea toate avizele de funcționare conform legii, respectând toate normele în vigoare. Secțiile nu aveau asigurare pentru întreaga investiție făcută de-a lungul timpului.

Incendiul s-a produs din cauza autoaprinderii uleiului și a cuprins secția de semipreparate congelate și secția nou inaugurată de specialități din carne, acoperind o suprafață de 6.000 metri pătrați; niciun angajat al fabricii nu a fost rănit. Angajații aveau instructajul privind protecția muncii și situații de urgență.

În urma incendiului, secția de preparare conserve de legume, fructe și mâncăruri, secția de sosuri și depozitele nu au fost afectate și își vor continua activitatea de producție și de livrare a alimentelor către clienți, din 10 ianuarie.

Cele două secții afectate vor fi reconstruite și tehnologizate. Niciun angajat din cele două secții nu își va pierde locul de muncă; până la momentul când secțiile vor fi repuse în funcțiune, aceștia vor fi redistribuiți în celelalte secții.


Articole recente
Arhivă
Cuvinte cheie
No tags yet.
  • Facebook Basic Square
bottom of page