top of page

Fabrica de sosuri

Aici producem ketchup, maioneză, sos pentru pizza, pastă de usturoi, dar și sortimente speciale: sos pentru șaorma, pentru burgeri, sos caesar, chili mayo, tzatziki, sos dulce-acrișor și barbecue.

Tehnologia pe care o avem ne permite să folosim în sosuri legume proaspete, întregi, oferind astfel produse la standarde internaționale de calitate, cu gust intens.

fabrica topoloveni

Aici, sute de oameni, gătesc de dimineața până seara bunătăți după vechile tradiții, dar și bunătăți care vor deveni tradiții pentru generațiile viitoare.


Noi pe toate le numim bunătate curată. Gătită, nu doar fiartă.
Fără conservanți, fără coloranți, fără E-uri.

Cum facem?
Din 2002, MGC Topoloveni continuă, cu mândrie și respect, activitatea primei fabrici din România specializată în prepararea de fructe și legume, deschisă în 1901, la Topoloveni.
fabrica de legume, fructe, mancaruri
fabrica semipreparate congelate
fabrica sosuri

Fabrica de sosuri

Aici producem ketchup, maioneză, sos pentru pizza, pastă de usturoi, dar și sortimente speciale: sos pentru șaorma, pentru burgeri, sos caesar, chili mayo, tzatziki, sos dulce-acrișor și barbecue.

Tehnologia pe care o avem ne permite să folosim în sosuri legume proaspete, întregi, oferind astfel produse la standarde internaționale de calitate, cu gust intens.

fabrica panificatie si patiserie

Fabrica de panificatie și patiserie

O mâncare bună se mănâncă întotdeauna cu o pâine bună și se încheie cu un desert delicios. Nu se putea să nu punem pe mesele românilor și asta.Iar brutarii și patiserii noștri nu se lasă mai prejos de bucătarii de la Topoloveni. Ajutați de linii de producție moderne, prepară și scot zilnic din cuptoare lipii, pită, tanoor, chifle pentru burgeri, cornuri, cozonaci, tarte cu ciocolată sau cu fructe și baclava.

laborator fabrica

Fabrica de semipreparate congelate din carne, legume și mixte

În 2007 am inaugurat o nouă fabrică, unde pregătim cașcaval pane, șnitele, frigărui, burgeri, aripioare, chifteluțe. În timp, odată cu gusturile românilor a evoluat și gama noastră de preparate. Pentru că există apetit pentru mâncărurile orientale, ne mândrim tare cu bunătățile noastre libaneze - falafel, rulouri cu halloumi, carne pentru șaorma, shish taouk.

Și aici gătim cu aceeași grijă. Cărnurile sunt luate doar de la producători locali, porționate, marinate ca să fie fragede și gustoase. Brânzeturile sunt de cea mai bună calitate, legumele proaspete. După preparare, bunătățile sunt prăjite și coapte în condiții de maximă siguranță, apoi congelate rapid ca să iși păstreze proprietățile nutritive și savoarea.

Fabrica de preparare legume,

fructe și mâncăruri gătite.

Zacusca, ciorba, tocănița, sarmale și orice mâncare tradițională făcută în casă, la noi toate sunt gătite, nu doar fierte.

Vinetele și ardeii pentru zacuscă sunt copți direct pe flacără. După ce sunt pregătite de mâinile neobosite ale bucătăreselor noastre, sarmalele și chiftelele se bagă la cuptor. Iahnia de fasole se face în mașina de gatit, tehnologie care ne permite să gătim mâncarea ca în oala de acasă și pe care doar noi o deținem în România.

Laborator propriu

Dotat cu aparatură ultra performantă și atestat conform normelor în vigoare, aici verficăm și controlăm produsele din punct de vedere microbiologic, organoleptic, calitativ și al siguranței alimentului.

Alegem cele mai bune ingrediente, de sezon

Respectăm rețetele tradiționale și bunele practici moștenite de la vechea fabrică

Punem tehnologia modernă în slujba tradiției, ca să putem găti pentru cât mai multe familii

Și cu suflet din partea bucătarilor și bucătăreselor noastre

bottom of page