20.09.2018

Purtăm cu mândrie tradiţia mâncărurilor românesti în toată lumea. Mulţumim Ambasadei României din Regatul Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord pentru întrevederea avută si pentru sprijinul oferit în a prezenta Bunătăţile de Topoloveni mediului de business britanic.

27.03.2018

Vă invităm să gustaţi, dacă nu aţi apucat până acum sau dacă pur şi simplu vă e poftă, delicioasele noastre zacuşti: Zacusca de vinete şi Zacusca cu ghebe la standurile noastre din magazinele Cora.

Ne găsiţi în perioadele 30 Martie - 1 Aprilie şi 4 Aprilie - 6 Aprilie la Cora Sun Plaza, Cora Pantelimon, Cora Lujerului şi Cora Alexandriei.

Poftă bună!

10.01.2018

Ne exprimăm regretul față de incendiul din seara de 9 ianuarie de la fabrica MGC Topoloveni și mulțumim echipajelor ISU pentru profesionalismul cu care au gestionat incidentul. Precizăm că fabrica avea toate avizele de funcționare conform legii, respectând toate normele în vigoare. Secțiile nu aveau asigurare pentru întreaga investiție făcută de-a lungul timpului.

Incendiul s-a produs din cauza autoaprinderii uleiului și a cuprins secția de semipreparate congelate și secția nou inaugurată de specialități din car...

04.10.2017

Pe 3 octombrie 2017 am sărbătorit “Ziua Porţilor Deschise” în parteneriat cu Primăria Oraşului Topoloveni.

Pentru a marca sezonul de "pus pentru iarnă" (prepararea zacuștii, murăturilor și dulceţurilor) - tradiție veche românească, aşteptată anual și respectată cu strictețe la Topoloveni, am organizat marți, pe 3 octombrie 2017, un eveniment în care ne-am deschis porțile fabricilor, ca să ne mândrim în fața tuturor cu mâncărurile pregătite - “bunătate curată", cum le numim noi, bucătarii de la Topoloveni.
...

Please reload

Articole recente
Please reload

Arhivă
Please reload

Cuvinte cheie
Please reload

  • Facebook Basic Square

Follow us on:

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

Contact Us:

(0248) 667 525

office@mgc.com.ro